21 Ekim 2009 Çarşamba

Sizi kesinlikle zayıflatacak formül

http://www.formsante.com.tr/guzellik/01241/imperiaflex_0_0_0.jpg

Zayıflamak istiyorsunuz ancak tüm denemelere rağmen sürekli ağzınıza yüzünüze bulaştırıyor bir türlü beceremiyorsunuz. Bir kez daha denemek istemiyorum diyorsanız bir de bu formulü deneyin.

Angelina Jolie’nin çok kısa bir sürede verdiği 11 kilo, zayıflamak isteyen dünya kadınlarının iştahını kabarttı. Tabii bu iştahın nedeni sadece zayıflamak. Bu diyette öyle aç durmanıza da gerek yok. Zayıflamak için yapmanız gereken şey ise önce kendinizi hazır hissetmek ve bir de 7 öğün kendinizi yemeğe vermek.

İşte size bu konuda bir kaç öneri;
- Günde 3 ana 4 ara olmak üzere toplam 7 öğün beslenin. Kahvaltıda hep ekmek, simit ve peynir gibi besinleri tüketmek yerine yağsız sütle beraber müsli, tam buğday ve mısır gevreği yiyin. Üzerine keten tohumu ve bol tarçın ekleyin.
-Et, tavuk, balık ve yumurta gibi hayvansal proteinleri öğle saatlerinde tüketmeye gayret edin. Etleri tüketirken derilerini çıkartın ve kesinlikle kızartmayın.
-Yumurtanın beyazına ağırlık verin. Hayvansal proteinlerle karbonhidratları aynı öğünde tüketmemeye gayret edin.
-Bir öğünde iki avuç dolusu yiyecekten fazlasını yemeyin.
-Akşamları daha çok sebze ve bulgur, tamtahıllı ekmek, kabuklu pirinç, esmermakarna gibi karbonhidratlarla beslenin. Haftada 2 kere de bakliyat tüketmeye çalışın.
Yemeklerinizde daha çok zeytinyağı kullanmayı tercih edin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder